info@zrtbv.nl
Klein Frankrijk 13, 4461 ZN, Goes

Kanteldeuren zijn de meeste economische afsluiting voor uw garage.
Wanneer isolatie niet van belang is en u een eenvoudige en stabiele deur wilt zorgt dit type deur voor de juiste afsluiting. Op maat gemaakt, in diverse uitvoeringen en kleuren.

Zeeland Raam Techniek levert de volgende kanteldeuren:

 

Kanteldeur AW-K Connect
[ls_divider type=”dotted” color=”grey”]

In grote lijnen gelijk aan de AW-K Komfort, alleen in een volledig new design.
Dankzij het brede “planken” motief heeft deze deur dezelfde uitstraling als een sectionaaldeur. Met de optionele accessoires is de deur verder aan te passen uw individuele eisen.

 

Kanteldeur AW-K Komfort
[ls_divider type=”dotted” color=”grey”]

Kanteldeuren zijn zonder twijfel de meeste verkochte garagedeuren van Europa. Een kanteldeur is meest voordelige optie voor afsluiting van uw garage. AW-K kanteldeuren hebben een eenvoudige, robuuste constructie en is leverbaar in vele uitvoeringen.

Met handige opties kunt u de deur helemaal naar uw wens maken. Een ingebouwde loopdeur vergroot het comfort en met de brede doorgang van maar liefst 860 mm kunt u eenvoudig lopend of met de fiets de garage betreden.

Met het optionele isolatiepakket kunt u de deur isoleren. Deze isolatie wordt aan de binnenzijde geplaatst en is netjes afgewerkt met kunststof planken en is daardoor de voordeligste geïsoleerde garagedeur van Nederland.