info@zrtbv.nl
Klein Frankrijk 13, 4461 ZN, Goes

De stijlvolle kozijnen van ZEELAND RAAM TECHNIEK worden vervaardigd uit profielen van Kömmerling en voldoen aan de hoogste eisen wat betreft duurzaamheid, sterkte, isolatie en veiligheid. Om te kunnen blijven voldoen aan deze hoge eisen is er een kozijnsysteem ontwikkeld speciaal voor de Nederlandse markt. Dit kozijnsysteem wordt onder de naam K-Vision op de markt gebracht en is als volgt onderverdeeld:

RECHT SYSTEEM

Echt recht!

• Rechte dagkant
• 100% daglichttoetreding mogelijk
• Terug naar de Amsterdamse School
• Verdiept (112 mm)
• Naar buiten draaiend verdiept, geen opdek!
• De warme uitstraling van vroeger
• Standaard in hout verbinding look

Ontwerpvrijheid in nieuwbouw en renovatie..

K-vision Cube is te leveren met een aanslag voor montage op een stelkozijn of zonder aanslag.

Uniek voor K-vision is echter de mogelijkheid de naar buitendraaiende ramen en deuren standaard verdiept uit te voeren. K-vision kozijnen kunnen worden geleverd met een gladde of een houtnerf structuur.

1- Rechte dagkant in kozijn en tussenstijl

2- Kalf ligt terug ten opzichte van de stijlen
Fraai

K-vision Cube is, dankzij het verdiepte kozijnsysteem, toepasbaar in iedere bouwstijl. De enorme hoeveelheid kleurmogelijkheden zijn een bron van inspiratie voor iedereen die een eigen signatuur aan zijn huis wil geven.
Geluidswerend

Voor wie geluidsoverlast tot een minimum wil beperken: K-vision Cube is standaard geleverd in een geluidwerende uitvoering.
Onderhoudsarm

Als u de ramen gaat wassen, even een doek over de kozijnen en het blijft er vele jaren net zo uitzien als dat u ze net geleverd hebt gekregen.
Uitstekende afdichtingen

K-vision Cube heeft een sublieme afdichting. Lawaai, tocht en water behoren tot de verleden tijd. Dit is te danken aan de dubbele afdichting en de sponning die vijftien graden naar buiten gekeerd staat.
Inbraakwerend

Standaard uitgevoerd met SKG** beslag en voldoet hiermee aan het politie keurmerk veilig wonen.
Isolatie

Besparen op uw stookkosten dankzij K-vision Cube! Het kozijn heeft een hogere isolatiewaarde door toepassing van dikkere kozijnprofielen en een dubbele afdichting