info@zrtbv.nl
Klein Frankrijk 13, 4461 ZN, Goes

De stijlvolle kozijnen van ZEELAND RAAM TECHNIEK worden vervaardigd uit profielen van Kömmerling en voldoen aan de hoogste eisen wat betreft duurzaamheid, sterkte, isolatie en veiligheid. Om te kunnen blijven voldoen aan deze hoge eisen is er een kozijnsysteem ontwikkeld speciaal voor de Nederlandse markt. Dit kozijnsysteem wordt onder de naam K-Vision op de markt gebracht en is als volgt onderverdeeld

VLAK SYSTEEM

Al 40 jaar technische klasse.

• Vlak (geüpdatet naar 70 mm)
• Grote stabiliteit en zeer goede statische eigenschappen
• Beste geluid- en warmte isolatie
• 1e project gerealiseerd in 1968
Voor een strak en modern ontwerp.

Het alternatief voor aluminium kozijnen! K-vision Classic is er met een aanslag voor montage op een stelkozijn of zonder aanslag.
K-vision Classic is hét klassieke kunststof kozijn. Strakke en vlakke lijnen bepalen het uiterlijk. Natuurlijk heeft K-vision Classic al het goede van een kunststof kozijn in huis: duurzaam, onderhoudsarm en inbraakwerend. Dankzij de vele kleurmogelijkheden laat K-vision Classic altijd zich toepassen. Voor wie de voordelen van kunststof kozijnen belangrijker zijn dan de esthetica is K-vision Classic een verantwoorde en betaalbare keuze.
Fraai

K-Vision Classic heeft strakke en vlakke lijnen. Door de grote hoeveelheid kleurmogelijkheden zijn veel verschillende combinaties mogelijk.
Geluidswerend

Dankzij de brede sponning is K-Vision Classic uit te voeren met extra dik, geluidwerend glas.
Onderhoudsarm

Als u de ramen gaat wassen, even een doek over de kozijnen en het blijft er vele jaren net zo uitzien als dat u ze net geleverd hebt gekregen.
Uitstekende afdichtingen

K-Vision Trend heeft een sublieme afdichting. Lawaai, tocht en water behoren tot de verleden tijd. Dit is te danken aan de dubbele afdichting en de sponning die vijftien graden naar buiten gekeerd staat.
Inbraakwerend

Standaard uitgevoerd met SKG** beslag en voldoet hiermee aan het politie keurmerk veilig wonen.