info@zrtbv.nl
Klein Frankrijk 13, 4461 ZN, Goes

Naast kanteldeuren zijn sectionaaldeuren de meest voorkomende garagedeuren in Nederland. Dankzij het ingenieuze systeem neemt deze “paneeldeur” weinig ruimte in. Ideaal wanneer er een auto in de garage staat. Meestal wordt ervoor gekozen deze deur automatisch te bedienen.
Dankzij de 40mm geïsoleerde panelen zijn deze deuren prefect geïsoleerd. De nieuwste toevoegingen aan ons assortiment zijn de deuren met 60mm panelen.

Zeeland Raam Techniek levert de volgende sectionaaldeuren:

 

Sectionaaldeur AW40 Unipro
[ls_divider type=”dotted” color=”grey”]

De AW40 UniPro is de meest verkochte sectionaaldeur binnen ons assortiment.. Deze deur is opgebouwd uit 40mm dikke panelen, wordt speciaal voor uw garage op maat geproduceerd en is in vele uitvoeringen en kleuren leverbaar. Altijd voorzien van een kwalitatief zeer hoogwaardig veersysteem wat jarenlang (bij normaal gebruik 14 jaar) meegaat.

 

Sectionaaldeur AW60 PRIME
[ls_divider type=”dotted” color=”grey”]

De AW60 PRIME is het beste wat wij u kunnen bieden op het gebied van sectionaaldeuren. Deze deur is met geen enkele deur te vergelijken.
Opgebouwd uit 60mm geïsoleerde panelen en volledig afgewerkt aan de binnenzijde. De TOP binnen de sectionaaldeuren.

De TOP binnen de sectionaaldeuren!
Perfectie tot in detail.

Sectionaaldeur AW60 UniTherm
[ls_divider type=”dotted” color=”grey”]

De AW60 Unitherm is de sectionaaldeur met 60mm in plaats van 40mm panelen. De isolatiewaarde is extreem hoog waardoor deze deur voldoet aan de hoogte eisen.
Dankzij dubbele afdichting aan de boven-, onderzijde en tussen de panelen onderling geeft deze deur letterlijk een warm gevoel.

  • 60mm Innovo panelen
  • Rondom dubbele afdichting en tussen de panelen
  • In 2 profileringen en meerdere kleuren leverbaar
  • Met verschillende veersystemen mogelijk, ook wanneer er (te) weinig bovenruimte is.