info@zrtbv.nl
Klein Frankrijk 13, 4461 ZN, Goes

Voor iedere garagedeur leveren wij een bijpassende zijdeur. Deze deuren zitten vaak direct naast de garagedeur gemonteerd en bieden een eenvoudige toegang.
De verdeling van de panelen wordt “strokend” gemaakt aan de garagedeur.

Zeeland Raam Techniek levert de volgende zijdeuren:

 

Zijdeur AW-2
[ls_divider type=”dotted” color=”grey”]

Overweegt u uw huidige (kantel-)garagedeur te vervangen en moet uw nieuwe garagedeur voorzien zijn van een loopdeur dan is de AW-2 de juiste keuze. Bij de meest voorkomende afmeting (2500 mm breed) is de loopdeur circa 1100 mm breed, uiterst ruim in vergelijking tot een kanteldeur met loopdeur van 700 mm.

Eenvoudig uw garage betreden met de fiets aan de hand? Het is mogelijk met de AW-2 openslaande garagedeur! De AW-2 openslaande garagedeur is leverbaar in een budgetvriendelijke enkelwandige uitvoering als isolatie niet nodig is: tegen meerprijs is de deur uit te voeren met een isolatiepakket voor het deurblad en een tochtborstel voor de onderzijde.

 

 

Zijdeur AW40
[ls_divider type=”dotted” color=”grey”]

Naast iedere sectionaaldeur of openslaande deur kunt u natuurlijk ook een zijdeur plaatsen. Dit is een deur met hetzelfde aangezicht als de garagedeuren, dus de panelen, belijning en kleuren zijn identiek zodat het een mooi geheel wordt.
De AW40 zijdeuren zijn er in alle uitvoering waar u ook de sectionaaldeuren en openslaande deuren in kunt verkrijgen.