info@zrtbv.nl
Klein Frankrijk 13, 4461 ZN, Goes

Bedieningen zijn er in alle soorten en maten; van een eenvoudige handbediening tot een volledig geautomatiseerde besturing met een draadloze tijdklok en/of lichtsensor. Onze elektrische bedieningen zijn uitsluitend van het gerenommeerde en toonaangevende merk FAAC die een gegarandeerde kwaliteit en duurzaamheid biedt.

Met één enkele afstandsbediening kunt u alle rolluiken gelijktijdig sturen. Ook als u niet thuis bent blijven de rolluiken hun werk doen met een draadloze tijdklok en/of lichtsensor. Bevindt er zich een obstakel tijdens het neersturen? Zijn de lamellen vastgevroren? De automatische weerstandsmeting zal de motor stoppen om schade te voorkomen. Door te kiezen voor automatisch gestuurde rolluiken bent u verzekerd van een comfortabel binnenklimaat. Maar zeker zo belangrijk is dat uw rolluiken ook veel langer meegaan door de gelijkmatige sturing. Faac heeft voor alle typen elektrische rolluiken de juiste bedieningsoplossing.

Voor meer informatie over alle mogelijkheden van Faac bedieningen willen wij u graag doorverwijzen naar de website van FAAC.

Optimaal bedieningsgemak

Pure luxe: uw rolluik bedienen met een afstandsbediening, of eventueel volautomatisch!

Afstandsbediening
Met één druk op de knop zet u de zonwering in de gewenste stand, vanuit uw luie stoel, binnen of buiten.

Volautomatisch
Met speciale zon-, wind- en regensensoren gaat de bediening vanzelf (ook als u niet thuis bent):
• bij zon gaat uw terrasscherm uit (in een positie die u zelf kunt bepalen).
• bij beginnende regen, ondergaande zon of opkomende wind sluit het scherm automatisch.

De voordelen van onze rolluiken:
Made in Holland
Deskundige assemblage
· 100% service en nazorg
· 5 jaar fabrieksgarantie

Geef een reactie