info@zrtbv.nl
Klein Frankrijk 13, 4461 ZN, Goes

Als u voor rolluiken van Zeeland Raam Techniek kiest, kiest u voor absolute top kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Om dat te kunnen realiseren, assembleren wij de rolluiken zelf, met de beste materialen in onze moderne fabriek te Goes. De materialen van onze leverancier Alukon, zijn een toonbeeld van Duitse degelijkheid.

Het grote voordeel hiervan voor u is dat wij u een scherpe prijs kunnen bieden en dat wij bij eventuele reparaties u altijd direct de juiste hulp kunnen bieden.

Afhankelijk van de situatie kunnen wij u het juiste type rolluik adviseren. Naast het reguliere rolluik wat wij doorgaans leveren kunnen wij u ook rolluiken t.b.v. garagedeuren, aanbieden.
Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in opbouwrolluiken, maar ook in geïntegreerde rolluiken. Met een gedegen advies kunnen wij u ook van dienst zijn indien er bouwkundige aanpassingen gedaan moeten worden om plaats te maken voor het oprolmechanisme en de geleiders van de geïntegreerde rolluiken. Zo zullen ze altijd perfect passen.
Wat betreft de bedieningen kunt u kiezen uit:

• Handmatig (bandbediening)
• Elektrisch voorzien van wandschakelaar
• Elektrisch voorzien van afstandsbediening

Onze rolluiken bestaan uit aluminium lamellen, met inwendig isolatie materiaal. De kappen zijn van gerolvormd aluminium, èn zijn in een aantal standaard kleuren verkrijgbaar. Enkele kenmerken van onze rolluiken zijn:

– Hoogwaardige isolatie
– Geluidswerend
– Inbraak werend
– Verduisterend
– Ventilatie/lichtsleuven
– Op maat gemaakt
– RAL kleur naar keuze tegen meerprijs

Geef een reactie